Tuesday 14 August 2012

Lad mig hjælpe dig med at købe dit drømmehus

Ud af vores så mange ønsker at have vores eget hus er det største ønske. Vi har altid fantasere at have en drøm sted, hvor vi og vores elskede kan tilbringe en drøm liv. Nice rooms, brede køkkener, state of the art lavet badeværelser, dekorerede lounges. Hvem ville ikke ønske for sådanne ting? Vi alle gør. Den fornemmelse af at bo i eget hus, som du kan pynte med dine egne hænder er altid fristende. Mange af os arbejder dag og nat for at opfylde denne drøm. Men når vi kommer derhen finder vi ud af, at købe opholdstilladelse ikke er en af de nemme opgaver. Og vi bliver bamboozled af forskellige usikre situationer. Men fra min erfaring, jeg ønsker at hjælpe alle de mennesker derude, der ønsker at have en drøm hus uden nogen usikkerhed. Håber denne artikel vil hjælpe.

Hvor du ønsker at leve?

Først og fremmest skal du beslutte, at hvad slags ejendom passer dig bedst. Hvilken slags område gør passer dig? Hvad ønsker du i dit hus? Hvad skal være i nærheden dit hus? Du kan besvare alle disse spørgsmål ved at forstå dit arbejde, dit familiemedlem arbejde, eller deres præferencer selvfølgelig, kan din off fjedre foretrækker være. Noget eller nogen, der kan blive berørt af nogen af disse spørgsmål. E.G. hvis du har børn skal du søge efter en fast Ejendomsmægler, som har gode skoler i nærheden. Må ikke starte din søgning uden en liste over disse ting ned ellers kan du ende op i et uønsket sted.

Tøm dine lommer

Den anden ting du skal gøre i denne henseende er, at du samle alle dine penge, som du ønsker at bruge på at købe boliger til salg. Og du skal gøre dit skøn ved at vurdere prisen på fast Ejendomsmægler og etableringsomkostninger, som vil opstå, når du køber ejendommen. Og prøv dit bedste for at undgå de boliglån, hvis du kan. Eller i det mindste forsøge at minimere dem til fulde. Fordi du ikke ønsker at få dig selv plaget med never ending boliglån med bundter fulde af rentesatserne.

Lej en lidt hjælp

Hver Ejendomsmægler skal køberen en ejendomsmægler. Jeg ønsker ikke at bruge penge på agentens provision, men tro mig eller ikke spørgsmål i tilknytning til salg af hus et er meget hård. Især papiret arbejder der er involveret i disse sager er meget svære og komplekse. Du må ikke tage en sådan form for risiko, indtil eller medmindre du har en særlig form for juridisk ekspertise. Fordi det sidste, du ønsker, er at købe et falsk ejendom. Det er grunden til at tage hjælp fra en billig ejendomsmægler vil altid være en tilføje.


Spild ikke tiden:

Den anden tip relateret til køb af Ejendomsmægler er som altid søge efter den ejendom, du er på udkig efter. Og ikke spilder din tid på irrelevant ejendom. Dette marked er relativt hurtig end andre markeder. Mens spilder din tid her og der, du måske går glip af så mange gode tilbud, som du har indskrænket. Og når du har valgt en ejendom ikke forsinker at give et tilbud. Og altid give et optimalt tilbud, der skal være win-win situation for både sælger og for dig. Og være lidt fleksibel samtidig med at købe en ejendom, fordi du ikke ønsker at gå glip af en god egenskab for en meget lille margin.

No comments:

Post a Comment